Jimmy Fallon spelar Golden Eye med Pierce Brosnan

Jag såg en hel mängd klipp med Jimmy Fallon som är värden för The Tonight Show. Hans energi är riktigt smittsam. Men det här är ju en spelblogg och här avhandlas spel. Men det är precis det jag tänkte göra. Ett av mina favoritspel genom alla tider är Golden Eye till Nintendo 64. Det är så vansinnigt bra att jag inte har ord att beskriva det. Så när jag såg Jimmy Fallon ha Pierce Brosnan som gäst och bjöd upp honom att spela spelet, kunde jag inte låta bli att skratta.För den som inte orkar kolla klippet och inte kommer ihåg Golden Eye så kan jag upplysa att Pierce Brosnan som spelade Bond i Golden Eye och också var modell för spelet med samma namn. Kul att Jimmy Fallon verkar så pass exalterad. Jag tror faktiskt att det är på riktigt. Jag tror också att jag skulle reagerat ungefär likadant som Jimmy. Det måste vara nervöst att spela multiplayer med herr Bond i egen hög person.